Trots mitt Resting bitchface

Min så kallade Bussflört är lustig. Ena dagen pratar han om tjejen i Gbg som han hälsat på i helgen, att det går så bra, att han fick träffa föräldrarna till och med
och nästa dag säger han att jag är smart, kreativ, gullig och charmig.  Vi har inte ens pratat vidare mycket så jag vet inte vad han baserar dessa lovord på; vild fantasi? Jag kallar honom Bussflörten för att han flörtar* med mig, och det hela började med att vi åkte(åker) samma buss varje dag och slutligen började hälsa efter att vi känt igen varandra sådär som man gör med människor på bussen. Jag tycker han är väldigt lik någon jag känner; och antagligen log jag åt den likheten nån gång och han såg det. Vad vet jag. Han är åtminstone trevlig, och sedan jag påpekat att han gnäller på sitt jobb fast han inte vill jobba med något annat så driver vi båda två med det, så mycket man nu hinner på de där 8 – 10 minuterna av resan.

Jag tror jag tog upp det här idag för att jag är en smula häpen över att någon faktiskt lagt märke till mig.

 

 

*Flört är ett ord som ser konstigare ut ju mer man ser det. Flört skulle kunna vara ett namn på en ganska grotesk fisk som smakar gott trots sitt yttre.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s